logotip de Traduit.NET
 
traduit.netIr a la versión en español

Bànner de traduit.com

Traduït a la International Summit on
Democracy, Terrorism and Security


·

Traduït organitza les transcripcions de la International Summit on Democracy, Terrorism and Security, celebrada a Madrid del 8 a l'11 de març.

Quaranta hores en diverses llengües (anglès, castellà i francès, a part d'altres llengües, com ara l'àrab, que de moment no s'han transcrit). Traduït ha organitzat tot l'equip de transcripció i revisió, a més de tot el sistema logístic, per poder resoldre la transcripció de totes les intervencions llengua per llengua, amb la subsegüent tasca de preedició de totes les gravacions.

Les sessions han estat dedicades a encarar l'estratègia del terror social i polític des de diversos vessants: fonamentalisme religiós i polític, violència sobre les dones i dones com a element actiu contra la violència i el conflicte, democràcia com a estímul de seguretat, drets humans i drets civils, immigració, mitjans de comunicació, tecnologia, energia, xarxes financeres i exclusió, armes de destrucció massiva, serveis secrets i seguretat, turisme, etc.

Hi han participat personalitats de relleu social i polític, i representants d'organismes d'acció cívica i social d'arreu del món.

També s'han transcrit les intervencions dels col·loquis oberts.

Traduït - traduit.com


El TEXT ÉS la vostra IMATGE

Traduït Traduccions us ofereix agilitat i qualitat


Valid HTML 4.01!

Traduït™, s.l. - 2005
Present a la Xarxa des del 24 de juliol de 1997.